Renoveren

Wat is renoveren?

Bij renoveren wordt een bestaand gebouw geheel of gedeeltelijk hersteld en vernieuwd. Renovatie zorgt er voor dat het pand wordt geoptimaliseerd en aangepast aan de huidige normen en maatstaven die aan het pand worden gesteld.

Een renovatie kan heel groot zijn, maar ook wat kleiner, bijvoorbeeld alleen de keuken of de badkamer. De woning of het bedrijfspand zal in waarde stijgen door de verbeteringen. Ook zorgt het voor meer comfort.

Het extra isoleren van wanden en het dak, nieuw stukadoorswerk voor wanden en plafond, het aanpassen van de elektra, maar ook het slopen en aanbrengen van wand- en/of de vloertegels, het aanpassen van de trap of het verbeteren van kozijnen, ramen en deuren zijn allemaal voorbeelden van renoveren.

Wat zijn uw wensen?

Een moderne keuken met de allernieuwste energiezuinige inbouwapparatuur? Een grondige opknapbeurt van uw gedateerde badkamer? Meer comfort door betere isolatie? Horstink Kwaliteitsbouwers heeft ruime ervaring in het renoveren van verschillende panden. Van kleine renovaties tot gehele woningen en bedrijfspanden.

Wilt u weten wat de mogelijkheden voor uw woning of bedrijfspand zijn? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak met Oscar of Andres Horstink om dit te bespreken.

Kijk voor meer inspiratie ook even in onze portfolio.


Horstink Twello
J.W. Frisostraat 15
7391 DJ Twello
Routebeschrijving
  • 0571-271483
  • info@horstink-twello.nl
© 2024 Horstink Twello | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Technische realisatie Sieronline B.V.