Een echt familiebedrijf

Horstink Kwaliteitsbouwers bestaat sinds 1839 en is een echt familiebedrijf. Wij werken geheel zelfstandig en zijn dus geen onderdeel van een grotere groep. Het wordt inmiddels geleid door de 6e generatie uit de familie Horstink. Er kan dus wel gezegd worden dat het bouwen bij de familie Horstink reeds met de “paplepel wordt ingegoten” en al van jongs af aan in het bloed zit. Bovendien is het reeds de derde opeenvolgende keer dat het bouwbedrijf wordt geleid door 2 broers, namelijk Oscar & Andres Horstink.

Oscar Horstink

Directeur | Eigenaar

Van jongs af aan ging ik al met mijn vader mee naar de werkplaats. In mijn jeugd heb ik veel uren vakantiewerk gedaan op de bouwplaats. Na het doorlopen van de mavo heb ik op de MTS de richting Bouwkunde gevolgd. Mijn stage van de MTS heb ik doorlopen bij onder andere Van den Belt Bouwbedrijf waar ik na het behalen van mijn diploma aan het werk ben gegaan. In de avonduren heb ik de KOB opleiding gevolgd en het diploma Vakbekwaamheid Bouwbedrijven B&U behaald. De tijd bij Van den Belt werd onderbroken door de militaire dienstplicht. Daarna werd ik werkvoorbereider bij de Klein bouwafdeling van Grootheest te Bennekom. De zaterdagen werden gevuld door het volgen van de opleiding Bouwkunde aan de HTI te Amsterdam. Na werkvoorbereider te zijn geweest ben ik als calculator aan het werk gegaan bij De Roo Bouwkosten adviesbureau te Apeldoorn. Eind 1995 ging mijn oom, welke jaren met mijn vader het bedrijf heeft geleid, met pensioen. Ik ben toen bij Horstink aan het werk gegaan en heb dit enkele jaren samen met mijn vader gedaan. Vanaf 2003 leid ik het bedrijf samen met mijn broer Andres. Tot op heden heb ik nooit spijt van mijn keuze. Het is een fantastisch vak!

In mijn vrije tijd ben ik graag samen met mijn vriendin en de kinderen. Ik mag ook enorm graag een toertocht maken met mijn oldtimer.

Andres Horstink

Directeur | Eigenaar

Nadat ik van school ben gekomen, heb ik eerst een aantal jaren bij verschillende aannemers gewerkt om ervaring op te doen. In die tijd was ik ‘s avonds bezig om mijn aannemers diploma te halen. In 2000 ben ik mede eigenaar/directeur geworden bij Horstink, na hier eerst 2 jaar in loondienst te hebben gewerkt.

Ik vind klant tevredenheid erg belangrijk, ik hou van een strakke planning, een woord is een woord en kom na wat je toezegt of afspreekt. Verder vind ik het belangrijk dat een iedere met plezier naar zijn of haar werk gaat.

Thuis ben ik met mijn partner en onze twee dochters en onze dieren. Mijn hobby’s zijn hardlopen, off the road ritten rijden met de motor en thuis ideeën/kennis opdoen in onze proefwoning.

Horstink Kwaliteitsbouwers anno nu

Bij Horstink Kwaliteitsbouwers werken circa 30 vakbekwame en gemotiveerde mensen.
Ruimtegebrek was een probleem. Onlangs hebben wij er een flink aantal m² ruimte bij verkregen, een aantal hallen met buitenterrein. Het buitenterrein is reeds nieuw bestraat en omheind. De hallen worden nu gerenoveerd en krijgen een moderne uitstraling, waarna ze samen met het buitenterrein worden ingericht als opslag van materialen en materieel. Hierdoor ontstaat er meer ruimte in de werkplaats. Deze wordt opnieuw ingerichte en uitgebreid met een aantal machines.
Wij zijn (bijna) klaar voor de toekomst!

Bouwen aan de toekomst

Horstink Kwaliteitsbouwers is een erkend leerbedrijf en aangesloten bij Bouwmensen. Bouwmensen is een coöperatieve vereniging van bouw- en infraopleidingsbedrijven. De vereniging verzorgt en toetst de praktijkopleiding van mbo student-werknemers. Jonge mensen worden opgeleid tot volwaardige vakmensen, die na hun opleiding direct kunnen meedraaien in een bouwproject. Bij Bouwmensen gaan leerlingen niet alleen naar school; ze hebben tegelijkertijd een baan. En ze krijgen meteen een goed salaris! Een unieke combinatie van leren en werken, die leerlingen optimaal klaarstoomt voor het echte werk.

De komende jaren zijn er zeker 60.000 extra bouwvakkers nodig. Wij bieden jonge mensen die carrière willen maken in de bouw, de mogelijkheid een opleiding te volgen. De leerling staat centraal, wij geven tijd, ruimte en begeleiding om het vak te leren, naar school te gaan en praktijktoetsen uit te voeren. Als leerling word je begeleid door een leermeester. Gelijk aan de bak bij ons? De mogelijkheid bestaat om, na een succesvolle afronding van de opleiding, in dienst te treden bij ons bedrijf. Wil je je direct aanmelden voor een opleidingstraject? Of nog meer informatie, neem dan contact op met Bouwmensen.

Historie

Het bouwbedrijf is altijd in Twello gevestigd geweest.
Sinds 1982 zijn wij gevestigd op het huidige adres aan de J.W. Frisostraat, nadat de vroegere werkplaats met kantoor te klein waren geworden.


Horstink Twello
J.W. Frisostraat 15
7391 DJ Twello
Routebeschrijving
  • 0571-271483
  • info@horstink-twello.nl
© 2024 Horstink Twello | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Technische realisatie Sieronline B.V.